Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κινηματογραφική ληστεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας: Ο ιδιοκτήτης κρεμάστηκε από το καπό

Κινηματογραφική ληστεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας: Ο ιδιοκτήτης κρεμάστηκε από το καπό

Μια κινηματογραφική ληστεία αυτοκινήτου σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με τον ιδιοκτήτη του οχήματος να καταλήγει πεσμένος στη μέση του δρόμου. Την ώρα που ο οδηγός πάρκαρε, οι δύο δράστες τον πέταξαν έξω με τη βία και εκείνος… κρεμάστηκε από το καπό στην προσπάθειά του να τους σταματήσει!

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ALPHA, σημειώθηκε κάπου στην Λένορμαν και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι δύο δράστες «άρπαξαν» το αυτοκίνητο, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του επιχειρούσε να παρκάρει…

«Πήγε ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από την τράπεζα, άφησε το αμάξι του εκεί, μπήκε κάποιος μέσα και το πήρε. Έτρεξε, καβάλησε πάνω στο παράθυρο μήπως τον σταματήσει, πετάχτηκαν κάτι άλλα παιδιά εδώ πέρα, σπάσανε τα τζάμια για να το σταματήσουν» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον ALPHA. 

Ο ιδιοκτήτης «γαντζώθηκε» από το καπό του αυτοκινήτου του στην προσπάθειά του να αποτρέψει την ληστεία και έπεσε με σφοδρότητα στον δρόμο. Περαστικοί, που παρακολουθούσαν την κινηματογραφική ληστεία, έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε τραυματισμένο στον «Ερυθρό Σταυρό» λίγη ώρα αργότερα.

«Τον πέρασε από πάνω, τον πάτησε τον άνθρωπο. Τον είδα κάτω. Ήρθε η Aστυνομία και το ασθενοφόρο και τον πήραν» πρόσθεσε ο ίδιος αυτόπτης, μιλώντας στον ALPHA.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις