Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στη Λεωφόρο Κηφισού και στο κέντρο – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στη Λεωφόρο Κηφισού και στο κέντρο – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Στο κόκκινο» είναι σχεδόν όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής σήμερα Τρίτη (14.12.2021) το μεσημέρι καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη σε πολλά σημεία τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και γύρω από αυτό και η κυκλοφορία καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο αλλά και οι γύρω δρόμοι από το κέντρο έχουν αυξημένη κίνηση. Στη Λεωφόρο Κηφισού, μάλιστα, η κίνηση ξεκινά από πριν τη Λαχαναγορά και φτάνει μέχρι τον Κόκκινο Μύλο στο ρεύμα της ανόδου, με πολλά σημεία να είναι μποτιλιαρισμένα.

Την ίδια ώρα, στο ρεύμα της καθόδου, η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το ύψος του Ρέντη με, επίσης, πολλά σημεία να είναι μποτιλιαρισμένα, ιδιαίτερα στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Μποτιλιαρισμένοι είναι και οι γύρω δρόμοι από το λιμάνι του Πειραιά, όπως και η Λεωφόρος Ποσειδώνος από τον Άγιο Κοσμά μέχρι το Καλαμάκι στο ρεύμα προς Φάληρο.

Η κίνηση στις 15:30 στους δρόμους της Αθήνας

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 10΄-15΄από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και καθυστερήσεις 10΄-15΄στις εξόδους Λαμία και Πειραιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις