Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Φρακαρισμένοι για ώρες οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για ώρες κόλλησαν στην κίνηση οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας (18.03.2024), αφού ακόμα οι εθνικές οδοί στο ρεύμα προς Αθήνα φράκαραν από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας παρέμειναν ώρες κολλημένοι στην κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις και στο ύψος των Αφιδνών.

Παράλληλα, στην Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινήθηκαν με πολύ χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου καθώς και στα οδικά τμήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέττα και από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο, ακόμα και μετά τις 12:00 το βράδυ.

Επίσης ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση κατγράφηκε από την Ελευσίνα μέχρι τη γέφυρα Ασπροπύργου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρέθηκαν σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ λήφθηκαν αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αεροσκάφη KC-390: Τα πρώτα ιπτάμενα τάνκερ της Πολεμικής Αεροπορίας – Τα χαρακτηριστικά τους
Το KC-390 Millennium είναι δικινητήριο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 26 τόνους και μέγιστη ταχύτητα περίπου 470 κόμβων, που αντιστοιχεί σε 870 χιλιόμετρα την ώρα
αεροσκάφος ΚC-390
Νέοι διάλογοι «καίνε» το κύκλωμα της υπόθεσης «Το Χωριάτικο»: «Έχω δώσει 50άρικα και 100άρικα σε αστυνομικούς και ασφαλίτες»
Στενός συνεργάτης του Mr Χωριάτικο, αποκάλυψε ότι ο Ρίζος του έλεγε «δώσε από 500 ευρώ σε αστυνομικούς και πες χρόνια πολλά από το Γιαννακόπουλο»
Το λογότυπο των φούρνων «Το Χωριάτικο»