Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός από μποτιλιάρισμα 13 χιλιομέτρων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τεράστια είναι η κίνηση που υπάρχει στον Κηφισό, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με… Ιώβεια υπομονή.

Συγκεκριμένα, η τόσο μεγάλη κίνηση έχει προκληθεί καθώς στον Κηφισό εκτελούνται έργα, και ένα από τα οχήματα-μηχανήματα παρουσίασε βλάβη και έμεινα, στο ύψος της Δυρραχίου.

Ως αποτέλεσμα, το μποτιλιάρισμα φτάνει τα 13 χιλιόμετρα στο ρεύμα προς Λαμία, με το χάρτη της κίνησης να έχει γίνει… βαθύ κόκκινο.

kifisos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώην ποδοσφαιριστής «εγκέφαλος» σπείρας που «έσπρωχνε» κοκαΐνη σε κλαμπ – Συνελήφθη αστυνομικός, κατηγορείται ειδικός φρουρός
Σημαντικό ρόλο φέρεται να είχε και μία 28χρονη γυναίκα, η σύντροφός του, η οποία συμμετείχε στην παραλαβή, φύλαξη και προετοιμασία των ουσιών
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 8
Οι σοκαριστικοί διάλογοι των «βαρόνων» που «έσπρωχναν» κοκαΐνη και κάνναβη σε ανήλικους – «Κόψε τα μικρά, γ@@ στην τραμπούκα και στο ξύλο»
Συγκλονιστική είναι περίπτωση ανήλικης, η οποία κάπνισε κάνναβη και έκανε εμετούς. «Έλα να με βοηθήσεις πεθαίνω» λέει η ανήλικη στο μέλος της συμμορίας, με εκείνον να της απαντά: «Νομίζεις ότι πεθαίνεις»
Σύλληψη μελών εγκληματικών οργανώσεων για διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους 5