Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα 5 οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα σε Εθνική και Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα 5 οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα σε Εθνική και Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Μια καραμπόλα 5 οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (31.1.2024) στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κίνηση στους δρόμους ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Κηφισού και την Αττική Οδό.

Από την καραμπόλα στη Λεωφόρο Κηφισίας δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα. Όμως, η κίνηση είναι αυξημένη επειδή η αριστερή λωρίδα είναι κλειστή και οι ουρές των οχημάτων που κινούνται στο σημείο εκτείνονται σε πολλά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα.

Την ίδια ώρα, μποτιλιάρισμα με ουρές χιλιομέτρων παρατηρείται τόσο στη Λεωφόρο Κηφισού όσο και στην Αττική Οδό και σε πολλούς δρόμους σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. 

Στη Λεωφόρο Κηφισού, το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από τα ΚΤΕΛ Κηφισού έως τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ύψος της οδού Λένορμαν, ενώ στο αντίθετο ρεύμα η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη ανά διαστήματα από τον Κόμβο Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Η κίνηση λίγο μετά τις 09.00:

Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό, 15′ – 20′ Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 20′ – 25′ Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας και 20′ – 25′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και άνω των 30′ από Μαραθώνος έως Κηφισίας και άνω των 30′ στην Περιφερειακή Υμηττού από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις