Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Πού έχει καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Πού έχει καθυστερήσεις
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μπλοκαρισμένοι είναι οι δρόμοι σήμερα Τρίτη (16.11.2021) στην Αθήνα καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και συστήνεται στους οδηγούς να ξεκινήσουν νωρίτερα από το σπίτι τους, με την κυκλοφορία στους χάρτες της Google να είναι στο κόκκινο.

Υπενθυμίζεται πως από χθες ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με την αστυνομία να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση, κάτι που επηρεάζει την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι τον Κόκκινο Μύλο στην άνοδο ενώ στην κάθοδο η κυκλοφορία είναι αυξημένη από το ύψος της Μεταμόρφωσης, στον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος του Αιγάλεω.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ενώ υπάρχει και αυξημένη κίνηση σε σημεία της Λεωφόρου Μεσογείων. Αυξημένη είναι η κίνηση, επίσης, τόσο στη Λεωφόρο Κατεχάκη όσο και στη Λεωφόρο Καρέα.

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στην Περιφ. Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας αλλά και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις