Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σε όλη την Αθήνα – Ακινητοποιήθηκε βυτιοφόρο στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σε όλη την Αθήνα – Ακινητοποιήθηκε βυτιοφόρο στην Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων επικρατεί τόσο στη Λεωφόρο Κηφισού όσο και στις μεγάλες λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας, με την κίνηση να είναι στο «κόκκινο» πριν τις 09:00 το πρωί της Τρίτης (2.5.2023) ενώ ένα βυτιοφόρο καυσίμων έχει ακινητοποιηθεί στην Αττική Οδό.

Το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι και τον Κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα της ανόδου ενώ, όσον αφορά την κάθοδο, η κίνηση ξεκινά από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως και λίγο πριν την έξοδο για Περιστέρι.

Στην Αττική Οδό ακινητοποιήθηκε βυτιοφόρο καυσίμων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του Ηρακλείου, όπως ενημέρωσε ο λογαριασμός για τις συνθήκες κυκλοφορίας στο Twitter. Μάλιστα, οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο φτάνουν μέχρι και τα 30 λεπτά.

Λίγο μετά τις 09:05, έγινε γνωστό ότι το βυτιοφόρο απομακρύνθηκε και η Αττική Οδός επανήλθε με νέο tweet στο οποίο αναφέρει ότι:

Δείτε την κίνηση στους δρόμους λίγο πριν τις 08:45:

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα ενώ οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά έχουν μποτιλιαρίσματα ανά μικρά διαστήματα. Όσον αφορά τα νότια προάστια, έχει κίνηση από το ύψος της Μαρίνας Αλίμου έως και τον Άγιο Κοσμά.

Μποτιλιαρισμένες είναι και οι λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων ενώ η κίνηση είναι γενικότερα αυξημένη στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις