Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παντού – «Απροσπέλαστη» η Λεωφόρος Κηφισού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μποτιλιαρισμένοι είναι οι περισσότεροι μεγάλοι δρόμοι της Αθήνας, αφού η κίνηση είναι αυξημένη από τη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τη Λεωφόρο Ευελπίδων (πρώην Βάρης – Κορωπίου) και από τους δρόμους στο λιμάνι του Πειραιά μέχρι το κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού ξεκινάει λίγο πριν από τη γέφυρα Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα της καθόδου! Αν και σε κάποια σημεία η κίνηση είναι πιο χαμηλή, το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα εντοπίζεται από την Καλυφτάκη μέχρι και λίγο μετά την έξοδο προς Αττική Οδό στη Μεταμόρφωση.

Όσον αφορά το ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λαχαναγοράς Μοσχάτου και συνεχίζεται μέχρι και λίγο μετά το ύψος της εξόδου προς Αιγάλεω. Σχετικά με τις άλλες μεγάλες λεωφόρους της Αθήνας, μποτιλιαρισμένη είναι η λεωφόρος Κηφισίας σε σχεδόν όλο το μήκος της ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Μεσογείων, από την Αγία Παρασκευή στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας:

kinisi maps

Στον Πειραιά

peiraias kinisi maps

Στα νότια προάστια

notia kinisi maps

Η κίνηση στην Αττική Οδό:

Όπως ενημερώνει η Αττική Οδός μέσω Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′-15′ από Πεντέλης έως Μεταμόρφωση αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εισαγγελική έρευνα για την ποιότητα του πόσιμου νερού σε Σιθωνία Χαλκιδικής και Βόλβη Θεσσαλονίκης
Στο πλαίσιο των δύο εισαγγελικών ερευνών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητά να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράλειψης λήψης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Βρύση σε χωριό
Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι κρεάτων από 20 επιχειρήσεις στην Αττική – Βρέθηκε παράνομο εργοστάσιο στο Ίλιον
Ο αρχικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, όπου διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία που εμφανιζόταν στα αρχεία είχε διακόψει τη λειτουργία της
Κατασχεμένα μπιφτέκια από την Περιφέρεια 16