Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων παρατηρείται στη Λεωφόρο Κηφισού το πρωί της Παρασκευής (9.6.2023) με την κίνηση να είναι αυξημένη σε όλους τους μεγάλους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, στις 09:00 το πρωί το μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού ξεκινάει από το ύψος στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και φτάνει μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στο αντίθετο ρεύμα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς η ουρά ξεκινάει από τον Κόμβο Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι του Ρέντη.

Εκτός της Λεωφόρου Κηφισού, «φρακαρισμένη» ανά διαστήματα είναι και η Αττική Οδός από το ύψος της εξόδου 7 έως και την έξοδο 9 στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Ομαλότερη είναι η κατάσταση στο αντίθετο ρεύμα, με την κίνηση να είναι αυξημένη στο ύψος της εξόδου 13 μέχρι και την έξοδο 11.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού στο Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις 20′-25′ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας και 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και καθυστερήσεις 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας αλλά και 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η κίνηση στις 09:00 το πρωί:

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τα Διυλιστήρια, στο ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ μποτιλιάρισμα επικρατεί και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. 

Η κίνηση είναι αυξημένη και στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της παραλίας του Αγίου Κοσμά μέχρι και λίγο μετά το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις