Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό – Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό – Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Μποτιλιαρισμένοι είναι σήμερα Δευτέρα (30.10.2023) οι μεγάλοι δρόμοι της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα και οι οδηγοί συνιστάται να έχουν υπομονή, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις από την κίνηση σε όλες τις οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου.

Πιο αναλυτικά, η κίνηση είναι αυξημένη στη Λεωφόρο Κηφισού με πολλά διαστήματα να είναι μποτιλιαρισμένα. Τα πιο δύσκολα είναι για όσους κινούνται στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς ο δρόμος «φρακάρει» από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού και φτάνει μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσον αφορά το αντίθετο ρεύμα, η κίνηση είναι αυξημένη ανά διαστήματα από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με την ενημέρωση στο X (πρώην Twitter), στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 10′ με 15′ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας αλλά και 20′ έως 25′ από Φυλής έως Κηφισίας.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, παρατηρούνται καθυστερήσεις 10′ – 15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας αλλά και 5′ – 10′ στην έξοδο για Λαμία. Επίσης, παρατηρούνται καθυστερήσεις 15′ – 20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφερειακή Υμηττού.

Η κίνηση στις 09.50:

Αυξημένη κίνηση με αρκετά μποτιλιαρισμένα διαστήματα παρατηρείται και στη Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά, όπως και στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο αλλά και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Ελαιώνα μέχρι και μετά το ύψος της Λεωφόρου Κηφισού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις