Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων επικρατεί και σήμερα Τετάρτη (3.5.2023) το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, με μεγάλες καθυστερήσεις για όσους κινηθούν από Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό αλλά και στις περισσότερες μεγάλες λεωφόρους του λεκανοπεδίου της Αττικής, αφού η κίνηση είναι αυξημένη.

Όσον αφορά την κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ύψος του Σκλαβενίτη (παλιά Renault) στο ρεύμα της ανόδου. Στην κάθοδο, το μποτιλιάρισμα ξεκινά λίγο μετά τον κόμβο Μεταμόρφωσης και την έξοδο για Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού στο Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις 20′ – 25′ από Φυλής έως Κηφισίας και 10′ – 15′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Παράλληλα, υπάρχουν καθυστερήσεις 10′ – 15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας και 5′ – 10′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Σχετικά με την Περιφερειακή Υμηττού, καταγράφονται καθυστερήσεις 15′ – 20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

Η κίνηση στους δρόμους λίγο μετά τις 09:00:

Αυξημένη είναι η κίνηση με μποτιλιάρισμα ανά διαστήματα στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ενώ καταγράφονται καθυστερήσεις και στις λεωφόρους Σχιστού Σκαραμαγκά και Αθηνών. 

Μποτιλιαρισμένες ανά διαστήματα είναι και η Λεωφόρος Κηφισίας αλλά και η Λεωφόρος Μεσογείων. Ιδιαίτερα στην Κηφισίας υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα από το ύψος της Νέας Φιλοθέης μέχρι το ύψος του Χαλανδρίου και στα δύο ρεύματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις