Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Κηφισού

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Κηφισού

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού καθώς νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21.12.2023) ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε τροχαίο σε άλλο σημείο του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε αυτοκίνητο που κινούταν στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας πριν την έξοδο για Κόκκινο Μύλο. 

Ο οδηγός κατάφερε γρήγορα να βγει από το όχημα, ωστόσο έκλεισαν όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας καθώς σημειώνονταν εκρήξεις από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. 

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο που έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο. 

Λίγο μετά τις 8 δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λεωφόρο Κηφισού η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία από την Κηφισιά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και από το Περιστέρι μέχρι το Αιγάλεω.

Στην άνοδο του Κηφισού παρατηρείται αυξημένη κίνηση από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο ρεύμα προς Λαμία, χωρίς τραυματίες, ενώ για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στον κόμβο της Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Τέλος, η κίνηση γίνεται μετ’ εμποδίων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Φλοίσβου καθώς ο δρόμος πλημμύρισε νωρίς το πρωί από την βροχόπτωση. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις