Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό μετά από τροχαίο – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισίας και Αθηνών

Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε Αττική Οδό, κέντρο Αθήνας και Μεσογείων

Το «κόκκινο» αγγίζει η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στους κεντρικούς άξονες που κάθε ημέρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, όπως ο Κηφισός, η Κηφισίας, η Αθηνών και η Αττική Οδός.

Μεγάλα προβλήματα δημιουργεί η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας και στο λιμάνι του Πειραιά. Όσον αφορά τον Κηφισό, τα προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο, από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Νέας Ιωνίας.

Στο ρεύμα προς Πειραιά η κατάσταση είναι πιο εφιαλτική μιας και έχει σχηματιστεί ουρά τουλάχιστον 14 χιλιομέτρων από την Κηφισιά έως και πάλι το Αιγάλεω.

Ο λόγος ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε νωρίτερα στο ύψος των ΚΤΕΛ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση έγινε ανάμεσα σε 2 οχήματα και ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες. Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο αλλά η κίνηση παραμένει αυξημένη.

Για τους οδηγούς που κινούνται επί της Κηφισίας, συνιστάται αρκετή υπομονή καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις, στην άνοδο, από το ύψος της Κατεχάκη έως το ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Στην κάθοδο υπάρχουν προβλήματα από το Μαρούσι έως και τη Νέα Φιλοθέη.

Δείτε εδώ live την κίνηση.

Παρόμοια εικόνα παρουσιάζει και η Μεσογείων. Τα αυτοκίνητα, στην κάθοδο, έχουν τραβήξει χειρόφρενο από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως και τους Αμπελόκηπους.

Στην κάθοδο υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι τμηματικά και για αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες ακόμα και αν «ανοίγει» ο δρόμος.

Δείτε την κίνηση γύρω στις 08.30 το πρωί:

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις φτάνουν έως τα 15 λεπτά.

«Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 20΄-25΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης», αναφέρεται σε tweet.

Στη λεωφόρο Αθηνών τα προβλήματα εντοπίζονται για ακόμα μία ημέρα, στην κάθοδο, από το ύψος του Χαϊδαρίου μέχρι τον Σκαραμαγκά.

Στην άνοδο έχει λίγη κίνηση κοντά στο ύψος της Θηβών.

Όσο περνά η ώρα, «κοκκινίζουν» περισσότερο και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως Π. Τσαλδάρη, Συγγρού, Αρδηττού, Βας. Σοφίας και Βας. Κωνταντίνου.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στη Ποσειδώνος και στα 2 ρεύματα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Συμβόλαιο θανάτου από τη Ζάκυνθο «βλέπουν» οι αρχές τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο αρχιφύλακας
Δεν είναι γνωστό για το αν πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το είχε το θύμα της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
7