Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοπίζονται προβλήματα – 24ωρη απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοπίζονται προβλήματα – 24ωρη απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Αυξημένη είναι σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς δεν κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Σε αρκετούς δρόμους της πρωτεύουσας η διέλευση των οχημάτων γίνεται σε αργούς ρυθμούς και με σημαντικές καθυστερήσεις.

Η 24ωρη απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29.06.2022) έχει προκαλέσει έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές και κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Οι οδηγοί λοιπόν θα πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή καθώς αναμένεται η κίνηση στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας…

Προς το παρόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Κηφισού, με μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα της ανόδου. Από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια τα οχήματα κινούνται αργά, ενώ, κατά διαστήματα μένουν και ακινητοποιημένα. Καλύτερη είναι η εικόνα στην κάθοδο, με εξαίρεση το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση και στη Λ. Αθηνών και Σχιστού όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λ. Κηφισίας, ενώ στο κόκκινο είναι και αρκετοί δρόμοι του κέντρου της Αθήνας.

Η κίνηση αυτή την ώρα (09:04)

Δείτε ΕΔΩ LIVE την κίνηση στους δρόμους

Υπενθυμίζεται ότι χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι η Αθήνα σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία. Το σωματείο έχει οργανώσει και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΑ καθώς ζητά να μην παραταθεί η σύμβαση του οργανισμού με τα ΚΤΕΛ για ένα ακόμα έτος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις