Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κίνηση και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων θα συναντήσουν και σήμερα Τρίτη (19.10.2021) οι οδηγοί στην Αθήνα καθώς σε όλους τους μεγάλους δρόμους παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Κηφισού, αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στην άνοδο, από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τον Κόκκινο Μύλο, όσο και στην κάθοδο, από το ύψος της Μεταμόρφωσης (στις εξόδους προς Αττική Οδό) μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών. Στο κέντρο της Αθήνας, επίσης, υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Μεσογείων. Ακόμη, αυξημένη είναι και η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση στις 08:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου, η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω των εκδηλώσεων για την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠΕΚΙΝΟ 2022» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ειδικότερα, στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Αθηναίων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση και στάθμευση οχημάτων ως εξής:

  • Κατά τις ώρες 06:00΄ έως 13:00΄: Κατά μήκος της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.
  • Κατά τις ώρες 12:00΄ έως 13:00΄: Κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις