Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Σε ποια άλλα σημεία υπάρχει μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Σε ποια άλλα σημεία υπάρχει μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ο Κηφισός είναι και πάλι σήμερα (20.10.2023) στο «κόκκινο», καθώς υπάρχει για άλλη μια φορά μποτιλιάρισμα και στα δυο ρεύματα σε πολλά σημεία και η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία.

Στον Κηφισό μποτιλιάρισμα και αργή κίνηση των οχημάτων, υπάρχει στο ρεύμα της ανόδου από το Περιστέρι μέχρι τις Τρεις Γέφυρες, αλλά και στην άνοδο προς Κηφισιά από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Ιωνία. Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν και στην κάθοδο προς Πειραιά από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και το Νέο Φάληρο.

Πέρα από τον Κηφισό μποτιλιάρισμα υπάρχει και στα δυο ρεύματα της Κηφισίας, όπου η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Η γνωστή καθημερινή κυκλοφοριακή συμφόρηση υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στη Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, όπου η κίνηση γίνεται με δυσκολία.

Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις 20 – 25 λεπτών υπάρχουν από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας και 20 με 25 λεπτά στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, περίπου 10 με 15 λεπτά στην έξοδο για Λαμία και γύρω στα 10 λεπτά από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις