Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Έσπασε φρεάτιο, σκάνε λάστιχα αυτοκινήτων

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους το πρωί της Τρίτης (26.10.2021). Στον Κηφισό παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην κάθοδο προς Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στον Κηφισό, καθώς στην αριστερή λωρίδα έχει σπάσει φρεάτιο με αποτέλεσμα λάστιχα αυτοκινήτων να έχουν σκιστεί από τα θραύσματα. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στα δύο ρεύματα.

Η αριστερή λωρίδα έχει κλείσει εντελώς, ενώ νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τη Δευτέρα, πρώτη μέρα εφαρμογής του δακτυλίου, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στον Κηφισό, ενώ αντίθετα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας μειώθηκε κατά 40%.

kifisos

kifisos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο - Μείωση ύλης, αξιολόγηση και εξεταζόμενων μαθημάτων
Οι προτάσεις του υπουργείου που παρουσίασε η Σοφία Ζαχαράκη στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τίθενται στον εθνικό διάλογο - Ενίσχυση της Τράπεζας Θεμάτων και συμμετοχή των τάξεων του Λυκείου στον τελικό βαθμό μεταξύ των προτάσεων
Σχολείο 35