Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Τρία τροχαία ατυχήματα στην Αττική – Μποτιλιάρισμα στις μεγάλες αρτηρίες

Κίνηση στους δρόμους: Τρία τροχαία ατυχήματα στην Αττική – Μποτιλιάρισμα στις μεγάλες αρτηρίες
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (31.3.2023) σε δρόμους της Αθήνας και των προαστίων, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλες τις μεγάλες αρτηρίες και να χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα τροχαία σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Ευελπίδων (πρώην Βάρης – Κορωπίου), στη Λεωφόρο της Πέτρου Ράλλη και σε σημείο της Λεωφόρου Κηφισού ενώ η κίνηση είναι αυξημένη σε αρκετά σημεία όλης της Αθήνας. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και τα ατυχήματα αφορούν κυρίως υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, 2 οχήματα συγκρούστηκαν στη Λεωφόρο Ευελπίδων (πρώην Βάρης – Κορωπίου) στο 2ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Jumbo. Οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους και όλες οι λωρίδες είναι ανοιχτές, ωστόσο στο σημείο είναι αυξημένη η κίνηση.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, στην αρχή της Πέτρου Ράλλη από τη Λεωφόρο Πειραιώς στο ρεύμα προς Νίκαια συγκρούστηκαν 2 μοτοσυκλέτες και οι αναβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ έχουν συγκρουστεί και 2 οχήματα στη Λεωφόρο Κηφισού στις Τρεις Γέφυρες, στην αριστερή λωρίδα.

Η κίνηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής λίγο μετά τις 08:30

Η κίνηση στη Λεωφόρο Ευελπίδων λίγο μετά τις 08:30

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις