Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στον Ορχομενό - Και εναέρια μέσα στο σημείο
Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, να τα συγχωρήσω» λέει ο πατέρας Αντώνιος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ασχολήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Αρένα» στον ΑΝΤ1. Στην εκπομπή μίλησε ο 15χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου.

Στην εκπομπή μεταδόθηκε και μήνυμα του πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είπε: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».

Υπενθυμίζεται πως ο 15χρονος έχει κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια και κακοποίηση. Τόσο ο ανήλικος όσο και η μητέρα του ξέσπασαν στην κάμερα της εκπομπής.

Ο 15χρονος ανέφερε: «Έγιναν μέσα στη δομή των διακοπών στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα. Στην μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα».

Και στη συνέχεια ξέσπασε η μητέρα του: «Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί. Έχει βιαστεί και ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει. Δεν έχει αναφέρει ακόμα (το παιδί) σε μένα και τα κρατάει μέσα του. Ακόμα φοβάται, μου λέει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχει ανοιχτεί. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και για γεννητικά όργανα και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω αναφέρει αυτά όλα στην κατάθεσή μου».

Και πρόσθεσε: «Η πολιτεία δεν υπάρχει. Βρίσκεται στο περιβάλλον που είναι κακοποιημένο το παιδί μου, στους τοίχους που έχει βιαστεί, που βλέπει μέρα – νύχτα τα ίδια πράγματα, βιώνει κάθε δευτερόλεπτο. κάθε λεπτό ότι έχει περάσει ως τώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Αρένα στον ANT1.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο 15χρονος μίλησε για όσα συνέβαιναν μέσα στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για το πράσινο κλουβί της τιμωρίας.

«Έχω δει παιδιά χτυπημένα μέσα στις δομές, από πολλούς ανθρώπους», ανέφερε στην εκπομπή του ANT1 ο 15χρονος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
«Η 29χρονη είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αντέδρασε έτσι, στην προσπάθεια της να επιβιώσει, στο παρελθόν, υπήρξε συμβάν που προσπάθησε να την πνίξει» δήλωσε η δικηγόρος της 29χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής και μία «ιερή» ΜΚΟ στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 103 περιπτώσεις ρευματοκλοπών, με τη συνολική οικονομική ζημία να ανέρχεται σε 9.163.354 ευρώ, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 371.000 ευρώ
Μετρητής ρεύματος 35