Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκαλύψεις για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με τα παιδιά της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκαλύψεις για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με τα παιδιά της δομής

Λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου έδωσε θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου στη δομή. 

Σύμφωνα με όσα λέει ο θείος του 19χρονου ο πάτερ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν αγόρια.

«Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει “ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;”…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος» λέει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Περιγράφει επίσης ένα περιστατικό, καθώς την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών – τιμωριών. «Τους είπαμε “χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;” και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο μάρτυρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις