Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου – Κώστας Λούλης: Τι δηλώνει ο αλευροβιομήχανος που χάρισε το ακίνητο του Βόλου

Για την «Κιβωτό του Κόσμου» μίλησε ο αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης, ο οποίος δώρισε στη δομή δύο ακίνητα, μεταξύ αυτών και το ακίνητο στον Βόλο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λούλης ανέφερε πως θα αισθανθεί αγανάκτηση και οργή εάν αποδειχθούν τα όσα καταγγέλονται για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Δήλωσε επιφυλακτικός για τα όσα ακούγονται, λέγοντας πως δυσκολεύεται να πιστέψει πως έκλειναν παιδιά σε κλουβί το οποίο ήταν ορατό από γείτονες, περαστικούς κτλ, και πως δικές του πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί έπαιζαν τα παιδιά. 

Ο κ. Λούλης είπε πως είχε πάει στο ακίνητο να δει πως είχε διαμορφωθεί, αλλά και όταν είχαν «σκάσει» οι καταγγελίες.

Έκανε έκκληση προς τον κόσμο λέγοντας πως πρέπει να προσέξουμε να μην απονευρωθούν τα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολίτων.

Είπε επίσης πως 7.000 παιδιά έχουν περάσει από τις δομές και κανένα μέχρι τώρα δεν είχε κάνει σχετική καταγγελία, και πως θα πρέπει και άλλα παιδιά να ρωτηθούν.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την επίθεση του 89χρονου στον ΕΦΚΑ – Οι κινήσεις του «πιστολέρο» και τα αίματα στα γραφεία
Στις φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr, αποτυπώνονται τα όσα συνέβησαν στα γραφεία του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό πριν και μετά την επίθεση του υπερήλικα με την καραμπίνα
Επίθεση 89χρονου
Τα 4 βίντεο ντοκουμέντα από την ματωμένη διαδρομή του 89χρονου πιστολέρο σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
Για σχεδόν επτά ώρες ο ηλικιωμένος άνδρας σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό στο κέντρο της Αθήνας και τελικά συνελήφθη στην Πάτρα από όπου σχεδίαζε να ταξιδέψει με πλοίο στην Ιταλία
Ο 89χρονος που σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας
7