Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Με ειρωνείες απαντά στα δημοσιεύματα ο διευθυντής της ΜΚΟ

Κιβωτός του Κόσμου: Με ειρωνείες απαντά στα δημοσιεύματα ο διευθυντής της ΜΚΟ

Με δόσεις ειρωνείας και χαρακτηρίζοντας συκοφαντίες τα όσα αναφέρονται για τον ίδιο, απαντά ο 34χρονος Ιρακινός που είχε τοποθετηθεί από τον πατέρα Αντώνιο ως διευθυντής στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Στη μακροσκελή του ανάρτηση στο facebook το δεξί χέρι του ιδρυτή της μη κυβερνητική οργάνωσης υπερασπίζεται τον πάτερ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, ενώ δίνει τη δική του εκδοχή για την φωτογραφίες στο διαδίκτυο που τον εμφανίζουν να κάνει μια άνετη οικονομική ζωή.

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια. Μου έδωσε πολλά εφόδια για τη ζωή και έμαθα να πράττω το καλό χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα.

Όντως ζω μια ζωή ήρεμη και όμορφη και εννοείται πλουσιοπάροχη, αλλά σε συναισθήματα και ανθρώπους που τις τελευταίες ημέρες μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τη μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού» αναφέρει στην αρχή της ανάρτησης του και προσθέτει: «Πατέρα Αντώνιε θα είμαστε δίπλα σου… ειδικά τώρα που έφυγες στο εξωτερικό…τι άλλο θα ακούσουμε.

Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν σας για οτιδήποτε λέτε για μένα και τον κύκλο μου… γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…» συνεχίζει ο 34χρονος.

Και συνεχίζοντας ο 34χρονος γενικός διευθυντής της Κιβωτού του Κόσμου συμπληρώνει: «Κριτής μόνο ο Παντοδύναμος! Οψόμεθα… Αναδοχή δεν έχω κάνει ποτέ… αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή τώρα που το είπατε.

Είμαστε 7 αδέρφια κι όχι 6… για τον κύριο που είπε ότι μας γνωρίζει από παλιά. Επίσης δεν ήξερα ότι θα πρέπει να μην είσαι από το Ιράκ για να κάνεις όμορφο γάμο… 34 χρόνια στην Ελλάδα όπου εργάζομαι από τα 17 μου με μισθό από την εργασία μου, αλλά και επιπλέον από το ποδόσφαιρο κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι να φορέσω που θέλω και λούσα!

Πισίνα – Σε ξενοδοχείο μέσα στην Αθήνα. Ταξίδια – Από ομάδες πληρωμένα… Πούρα – Δώρο του πατέρα και της κουμπάρας… Τραγουδιστής – Αγαπημένος φίλος» συμπληρώνει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις