Ελλάδα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Με κλείδωναν στο κλουβί και με χτυπούσαν άγρια λέει on camera ο 8χρονος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονιστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι γινόταν στις δομές της «Κιβωτός του Κόσμου». Ο 8χρονος, που έχει καταγγείλει ότι έχει τιμωρηθεί στο περίφημο κλουβί, μίλησε on camera σήμερα (30.11.2022) και περιέγραψε τις βασανίστηκες, όπως λέει, στιγμές που βίωσε μέσα στην δομή του Βόλου. 

«Με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου» είπε χαρακτηριστικά ο 8χρονος που φιλοξενούνταν στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο. «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», πρόσθεσε το παιδί, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (30.11.2022) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». 

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο παιδί είχε μιλήσει και πριν από λίγες ημέρες για την τιμωρία στο «κλουβί», αλλά και για το τι συνέβαινε στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο. Ο 8χρονος είχε πει ότι τον έβαζαν για ώρες μέσα στο κλουβί, του έδιναν χαλασμένο φαγητό και ότι τον χτυπούσαν

«Έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου»

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (30.11.2022) στον ΑΝΤ1, το παιδί είπε όταν τον έβαζαν μέσα στο κλουβί δεν του έδιναν νερό και φαγητό και ότι οι φίλοι του περνούσαν χάλια. «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», είπε ο 8χρονος. 

«Φώναζα να με βγάλουν και έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου… Ήταν βράδυ» ανέφερε ο 8χρονος και πρόσθεσε ότι «τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους» πρόσθεσε το παιδί.

Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, οι κακοί είχαν συνέπειες

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 8χρονος, η δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο ήταν χωρισμένη σε κακούς και καλούς. Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, ενώ οι κακοί είχαν συνέπειες. «Εγώ ήμουν στους κακούς. Έκανα σκανταλιές» είπε και πρόσθεσε «με χτυπούσαν οι παιδαγωγοί με κλωτσιές και μπουνιές» είπε το παιδάκι.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως του έλεγαν να μην τα λέει στους γονείς μου «γιατί θα με χτυπήσουν πάλι».  «Δεν θέλω να ξαναπάω στην Κιβωτό ποτέ», είπε στο τέλος ο 8χρονος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο για τους 2 γιατρούς
«Η νεκροψία έδειξε πως η καρδιά του δεν ήταν επιβαρυμένη», ανέφερε στις δηλώσεις του - Ο Χαράλαμπος Λυκούδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να υποβλήθηκε και σε κάποια άλλη ιατρική πράξη
Το ζευγάρι γιατρών
Γιώργος Μαζωνάκης: Με χειροπέδες στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί για τον θάνατο του τραγουδιστή
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του τραγουδιστή - Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάζουν τις απολογίες τους
Οι γιατροί που κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση, για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
10
Άδωνις Γεωργιάδης: Αυστηροποιούνται οι νόμοι στα κέντρα ευζωίας – «Θα φτιάξουμε επιτροπή για να υπάρχει καθαρό θεσμικό πλαίσιο»
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας για την άμεση σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα ρυθμίζει το άναρχο τοπίο που επικρατεί στα κέντρα ευεξίας και μακροζωίας
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα 20