Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου – Πάνος Μουζουράκης για πατέρα Αντώνιο: «Αν είχα γιο, θα τον άφηνα στα χέρια του»

Κιβωτός του Κόσμου – Πάνος Μουζουράκης για πατέρα Αντώνιο: «Αν είχα γιο, θα τον άφηνα στα χέρια του»

Ο Πάνος Μουζουράκης έγινε ασπίδα για τον επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου και ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να υπερασπίστηκε τον πατέρα Αντώνιο στην κατάθεσή του για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος, μετά τις καταγγελίες περί κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, βρήκε έναν νέο μάρτυρα υπεράσπισης και μάλιστα διάσημο, καθώς ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης έσταξε μέλι για εκείνον στην κατάθεσή του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, οι εισαγγελείς βλέπουν μεν «σοβαρές ενδείξεις ενοχής» για τον κατηγορούμενο ιερέα, αλλά από την άλλη ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο μαζί με άλλους 14 μάρτυρες.

Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή του ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι ο πνευματικός του και όταν ήρθε στο φως η υπόθεση πίστεψε ότι πίσω από τις αποκαλύψεις κρύβονται σκοπιμότητες. «Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει», μεταξύ ο Πάνος Μουζουράκης.

«Να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν»

Ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται να έπλεξε το εγκώμιο του πατέρα Αντώνιου τονίζοντας ότι δεν έχει αμφιβολίες για εκείνον.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του, επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού. Εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν», κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης για τον πνευματικό του.

Η γνωριμία τους

Στην ίδια κατάθεση σημειώνεται ότι ο Πάνος Μουζουράκης γνώρισε τον πατέρα Αντώνιο το 2011, όταν άρχισε να βοηθά την Κιβωτό του Κόσμου ως καλλιτέχνης με συναυλίες, αλλά και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά οπότε τη ζητούσαν.

Στην πορεία, σύμφωνα με τον μάρτυρα, απέκτησε πιο έντονη σχέση με τον πατέρα Αντώνιο και τον έκανε πνευματικό του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις