Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: «Πλαστή η επιστολή» ανάκλησης της κατάθεσης του 16χρονου σε βάρος του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: «Πλαστή η επιστολή» ανάκλησης της κατάθεσης του 16χρονου σε βάρος του πατέρα Αντωνίου

Για πλαστογραφία κάνει λόγο στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η μητέρα του 16χρονου που κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο, για ασελγείς πράξεις, διαψεύδοντας τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται ή ίδια και το παιδί της να ανασκεύασαν. 

Η εκπομπή “Live News” επικοινώνησε με τη μητέρα του 16χρονου, η οποία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Όλα αυτά την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του, όπως έχει αναφέρει, και μέσω των δικηγόρων του θα αποκαλυφθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και για τα οικονομικά της οργάνωσης μετά τις διαπιστώσεις από τους ελέγχους που έγιναν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις