Ελλάδα

Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 σε Φλώρινα, Καστοριά

Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019. Η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα όλη τη χώρα έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κακοκαιρία οδηγεί σε κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη, τουλάχιστον σε Φλώρινα και Καστριά. Σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 έμειναν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στα Γρεβενά, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί εάν θα λειτουργήσουν αύριο, Τρίτη, τα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, την απόφαση για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, θα κληθούν να λάβουν οι δημοτικές αρχές και οι εκάστοτε Περιφέρειες, σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, και ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ήδη πάντως έχει ανακοινωθεί ότι σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, και σύμφωνα με το neaflorina.gr, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών παρέμειναν κλειστοί , λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί εάν θα μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019..

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χαλκιδική: Βρέθηκε η 59χρονη που εξαφανίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου – Χαμόγελα για την οικογένειά της
Η Αναστασία Γιαγκοπούλου, 59 ετών, εκπαιδευτικός, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στον Πολύγυρο Χαλκιδικής όπου διέμενε μόνη της, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της περιοχής
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας
Χαμόγελο του Παιδιού για τη 18χρονη στα Χανιά: Θύμα κακοποίησης από 4 ετών η μητέρα που προκάλεσε κακώσεις στο βρέφος της
Το 2013, είχε λάβει ανώνυμη αναφορά, σύμφωνα με την οποία ένα 4χρονο κοριτσάκι, η σημερινή 18χρονη μητέρα, υφίστατο σωματική κακοποίηση από τους γονείς του
Cute Little Caucasian Newborn Baby Lying in Bassinet in a Maternity Hospital. Portrait of a Tiny Playful and Energetic Child with a Name ID Tag on the Leg. Healthcare, Pregnancy and Motherhood Concept
Η γιατρός αρνείται τις κατηγορίες για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - «Όλα έγιναν νόμιμα, δεν υπήρχε δόλος»
Τον τελικό λόγο για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων, για το αν δηλαδή προφυλακιστούν ή όχι, έχουν ο ανακριτής και εισαγγελέας, που θα αποφασίσουν σε διάσκεψη
Η 56χρονη κατηγορούμενη γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη 15