Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού – Η τελευταία λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού – Η τελευταία λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα, ο κατάλογος του Υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία στα οποία δεν θα ακουστεί το πρωί της Δευτέρας το κουδούνι. Δείτε αναλυτικά σε ποιες περιοχές θα υπάρχουν κλειστά σχολεία και μέχρι πότε. Επίσης, τα δύο σημεία που πρέπει να προσέξουν οι γονείς.

Κλειστά τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου καθώς ο κορονοϊός έχει “εισβάλλει” και στις σχολικές αίθουσες. 

Θα είναι μόλις η… δεύτερη Δευτέρα λειτουργίας των σχολικών μονάδων, καθώς άνοιξαν στις 14 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο κορονοϊός είναι ακόμη ανάμεσά μας κι έτσι αρκετά θα είναι τα κλειστά σχολεία και αύριο.

Κλειστά θα παραμείνουν έως τις 25 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία στην Πέλλα, ενώ μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου κλειστά θα είναι: το 2ο γενικό λύκειο Καισαριανής και το 2ο δημοτικό Βουτών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Click4more: Νέα μέτρα στην Αττική: Διευκρινίσεις για το τι… κλείνει από Δευτέρα!

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το ειδικό δημοτικό σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης. Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως 01-10-2020 το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29-09-2020 το 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως 02-10-2020 το 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης.

Κλειστά σχολεία: Μεγάλωσε η λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Το υπουργείο Παιδείας έχει στον “αέρα” μια σελίδα (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν και στην λίστα πια βρίσκονται 30 εγγραφές (σ.σ. τα σχολεία είναι περισσότερα, αφού κάποιες εγγραφές αφορούν στα σχολεία ολόκληρων περιφερειακών ενοτήτων, όπως για παράδειγμα στην Πέλλα).

Αρκετά είναι στην Αττική (σ.σ. Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Πετρούπολη, κέντρο Αθήνας, Δάφνη, Καισαριανή, Παλαιό Φάληρο κλπ), υπάρχουν και κάποια στην επαρχία και στην λίστα υπάρχουν από νηπιαγωγεία μέχρι και λύκεια.

Click4more: Κορονοϊός: Τα νέα μέτρα σε Δημόσιο και ΟΤΑ – Ωράριο, ειδικές άδειες, τηλεργασία

Οι γονείς θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε δύο σημεία:

 

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις