Ελλάδα

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Παρασκευή (28/01)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από διαβούλευση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τους 66 δημάρχους της Αττικής, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής.

Η απόφαση κρίθηκε ενδεδειγμένη, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης, τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, από και προς τα σχολεία.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Τον χτύπησαν στο κεφάλι με γκλίτσες – Στη δικογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη το όνομα του ενός κατηγορούμενου
Οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές με τον Αλέξανδρο Δασκαλάκη, ενώ φέρονται να του επιτέθηκαν μεταξύ 11:22 με 11:30 την 1η Μαρτίου, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα
Αλέξανδρος Δασκαλάκης 15
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Καταγγέλλουμε την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης του ελεγκτή της σύμβασης 717»
«Ας σταματήσουν να προκαλούν τις οικογένειες των θυμάτων με προσχηματικούς ανοικτούς διαλόγους μεταξύ στελεχών κυβερνήσεων που είναι διπλά ένοχες για ό,τι επιδιώκουν να συγκαλυφθεί» αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύλλογος
Δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 5