Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕΔΗΝ

Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕΔΗΝ

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αμαλίας, καθώς η λεωφόρος έκλεισε λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από την Βουλή, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση απέναντι στο νομοσχέδιο για την υγεία, το οποίο έχει εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Αναφέρει, δε, πως «το Νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα σε γιατρούς του ΕΣΥ να εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας και ιδιώτες γιατρούς να εργάζονται με μερική απασχόληση στα Νοσοκομεία. Οι ρυθμίσεις αυτές θα αυξήσουν περαιτέρω την ιδιωτική δαπάνη υγείας και την προκλητή ζήτηση υπηρεσιών. Οι εν λόγω ρυθμίσεις είναι συνέχεια της θεσμοθέτησης των Απογευματινών χειρουργείων στα Νοσοκομεία επί πληρωμή των ασθενών».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις