Ελλάδα

Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονιού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάρνηθα λόγω της χιονόπτωσης

Ξεκίνησαν να πέφτουν χιόνια στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των οδηγών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19.02.2025), οι αρχές έκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, λόγω των χιονιών.

Όπως φαίνεται στις κάμερες του Forecast Weather, χιόνια έχουν συσσωρευτεί στα καταφύγια της Πάρνηθας, δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό για όσους τολμηρούς θελήσουν να απολαύσουν την Πάρνηθα, πηγαίνοντας με τα πόδια.

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την Πάρνηθα.

Στο μεταξύ, σε πλήρη ισχύ συνεχίζει να είναι το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, λόγω της κακοκαιρίας Coral που επισκέφθηκε την χώρα μας.

Η πρόγνωση καιρού αναφέρει πως στην Αττική θα πέσουν χιόνια στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 7 μποφόρ.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, και η Αττική θα μπει στην «κατάψυξη» με το θερμόμετρο να αγγίζει το περισσότερο τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό ντροπής στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής: 40 κακοποιημένα παιδιά βρίσκονται «παρκαρισμένα»
Οι κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων είναι αποδεκατισμένες και συναντούν «τοίχο» στην προσπάθεια να μεταφέρουν τα παιδιά σε δομές φιλοξενίας, λέει η ΠΟΕΔΗΝ
Νοσοκομείο
«Υποκλίθηκα στον Ράμα για τα λόγια που είπε για την Κέρκυρα» υποστηρίζει ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης
«Να διευκρινίσω πως δεν κλήθηκα σε προεκλογική ομιλία του κ. Ράμα. Προσκλήθηκα σε μια σημαντική γιορτή για την έναρξη του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά
Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης 1