Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος για 2,5 ώρες λόγω της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου που βρέθηκε στο Ελληνικό

Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος για 2,5 ώρες λόγω της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου που βρέθηκε στο Ελληνικό

Κλειστή θα είναι σήμερα για κάποιες ώρες η Λεωφόρος Ποσειδώνος ενώ 4 πολυκατοικίες εκκενώθηκαν, λόγω της  επιχείρησης εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου που βρέθηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Υπενθυμίζεται πως στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό προς Γλυφάδα όπου γίνονται εργασίες, βρέθηκε κατά την διάρκεια εκσκαφών μια βόμβα του Β Παγκόσμιου Πολέμου, και γι αυτό το λόγο σήμερα θα κλείσει η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Τα έκτακτα μέτρα:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα τμήματα:

-Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δείτε εικόνες από το σημείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις