Ελλάδα

Κλειστή η Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας από πορεία συνταξιούχων

Περίπου 4.000 έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις. Η οδός Σταδίου έχει κλείσει.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Με κλειστή την οδό σταδίου είναι αυξημένη η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Οι συνταξιούχοι παραμένουν έξω από το υπουργείο αναμένοντας απαντήσεις στα αιτήματά τους. Αντιπροσωπεία τους έχει εισέλθει στο υπουργείο για συνάντηση με τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο.

SYNTAXIOYXOI POREIA
Οι συνταξιούχοι διεκδικούν αυξήσεις στις συντάξεις και ειδικά η κατώτερη να φτάσει τα 600 ευρώ, να μην μειωθεί το αφορολόγητο και να μην περικοπούν το ΕΚΑΣ, τα οικογενειακά επιδόματα και οι συντάξεις χηρείας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης δήλωσε ότι δεν θα δεχθούμε καμία άλλη περικοπή και σε αυτό το πλαίσιο θα είμαστε συνέχεια στους δρόμους έως ότου η κυβέρνηση να καταργήσει το νόμο Κατρουγκαλου που επέφερε δραματικές μειώσεις σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88