Ελλάδα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2310 σήμερα Τετάρτη 18/05 με 550.000 ευρώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2310: Περισσότερα από 550.000 ευρώ μοιράζει σήμερα 18/05/2022 το ΛΟΤΤΟ. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην σημερινή κλήρωση ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ 2310 (Τετάρτη 18/05/2022). Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΛΟΤΤΟ θα μοιραστούν περισσότερα από 550.000 ευρώ!

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν συμπληρώσετε το δελτίο και δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Δείτε εδώ στην ειδική σελίδα του ΟΠΑΠ λίγο μετά τις 22.00 τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης 2310.

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες ΛΟΤΤΟ, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης), Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή, Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις, Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

Η νικήτρια στήλη και τα αποτελέσματα της διαλογής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ ΑΕ λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της κλήρωσης. Επίσης μεταδίδονται από το σύστημα HORIZON που έχουν τα πρακτορεία και από τον αριθμό τηλεφώνου 14944 (ΟΤΕ).

Δείτε περισσότερα για τις κληρώσεις ΛΟΤΤΟ στην ειδική σελίδα του ΟΠΑΠ.

Η διαδικασία για τη διαλογή των δελτίων του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής «Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου».

Επίσης με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

Για τα κέρδη της 1ης κατηγορίας νικητών του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου. Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης. Με αυτόν μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η γιατρός έλεγε στους διασώστες μόνο ότι δεν τον έβαλε στο μηχάνημα, τίποτα άλλο», αναφέρει ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ
«Δεν μας ενημέρωσαν ποιες ιατρικές πράξεις γίνονταν γενικότερα, ούτε ποιος ήταν ο ασθενής και τι είχε συμβεί. Εμείς ξεκινήσαμε τον κύκλο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που προβλέπεται», είπε ο Γιώργος Μαθιόπουλος
Γιώργος Μαζωνάκης
Εγκληματική οργάνωση με λεία 179.000 ευρώ «έγδυνε» σπίτια στην Αττική: Η οικιακή βοηθός και τα εμβάσματα στο εξωτερικό
Και στο εξωτερικό η δράση τους - 76.000 ευρώ είχαν στείλει με εμβάσματα για να κρύψουν τα ίχνη τους - Το modus operandi και ο ρόλος των μελών - Έγκλειστοι στις φυλακές οι 2 από αυτούς - 3 συλλήψεις
Εγκληματική οργάνωση με λεία 179.000 ευρώ «έγδυνε» σπίτια στην Αττική: Η οικιακή βοηθός και τα εμβάσματα στο εξωτερικό 10
Η γιατρός που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα σε ζευγάρι που ήταν υγιές
Έδωσε στην γυναίκα μία σακούλα με βιταμίνες και συμπληρώματα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο - Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στον ΙΣΑ αλλά δεν προχώρησε η πειθαρχική έρευνα
Γιατρός
29
Προ των πυλών το σχέδιο της Ελλάδας και 4 χωρών για επιστροφή μεταναστών σε τρίτες χώρες – Οι υποψήφιες χώρες για τα «Return Hubs»
Ο οδικός χάρτης Ελλάδας, Δανίας, Γερμανίας, Αυστρίας και Ολλανδίας για τους μετανάστες που δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην ΕΕ – Εκτός Ένωσης θα δημιουργηθούν οι δομές
Μετανάστες