Ελλάδα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2554: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2554, σήμερα Τετάρτη 18/09/2024. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 34, 13, 44, 21, 26, 19.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για 10 χρόνια, καθώς αυτό είναι το έπαθλο για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Εκτός από τους νικητές της πρώτης κατηγορίας που προβλέπουν σωστά 6 αριθμούς, σταθερές μηνιαίες καταβολές θα λαμβάνουν και οι νικητές της δεύτερης, με 5 επιτυχημένες προβλέψεις. Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Στο νέο ΛΟΤΤΟ, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ έχουν στην δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, ενώ στη διάθεση τους παραμένει και η τυχαία επιλογή αριθμών.

Επιπλέον, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σείστηκε» το Σύνταγμα στην αλλαγή φρουράς: Οι Εύζωνες με ποντιακή φορεσιά για να τιμήσουν τα 107 χρόνια από την Γενοκτονία
Οι κεντρικές εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιούνται κάθε χρόνο ανήμερα στις 19 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Σε εξέλιξη 160 κλινικές μελέτες για σοβαρά και σπάνια νοσήματα
Ο Θάνος Δημόπουλος, Καθηγητής Θεραπευτικής – Ογκολογίας – Αιματολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Διευθυντής Θεραπευτικής Κλινικής, Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», τ. Πρύτανης ΕΚΠΑ, γράφει για την αξία των κλινικών μελετών και τι σημαίνουν για τους ασθενείς
Θάνος Δημόπουλος