Ελλάδα

Κοινωνικός Τουρισμός: «Έπεσε» η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τις αιτήσεις λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει από το πρωί της Τρίτης (30.5.2023) η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό, αλλά και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος για τον Κοινωνικό Τουρισμό, ενώ λίγη ώρα αργότερα και λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας έπεσε τόσο η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό, αλλά και η όλη η ιστοσελίδα eservices.

Σημειώνεται πως φέτος το πρόγραμμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό θα ανοίγει σταδιακά για τα ΑΦΜ. 

Σήμερα άνοιξε για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2. Παρόλ’αυτά η ιστοσελίδα έπεσε και καμία υπηρεσία της ΔΥΠΑ προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανώνυμη καταγγελία που άνοιξε την έρευνα για τα πλαστά έργα τέχνης του γκαλερίστα Γιώργου Τσαγκαράκη στο Κολωνάκι - Δείτε εικόνες
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν το πώς τα αντικείμενα και τα έργα τέχνης περιήλθαν στην κατοχή του γκαλερίστα
'Εργα τέχνης που κατασχέθηκαν στην γκαλερί Τσαγκαράκης