Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κολλάνε κορονοϊό επίτηδες για να μην εμβολιαστούν – Απίστευτη αποκάλυψη Τσακρή

Κολλάνε κορονοϊό επίτηδες για να μην εμβολιαστούν – Απίστευτη αποκάλυψη Τσακρή

Οι ιστορίες τρέλας στην εποχή του κορονοϊού, καλά κρατούν. Μετά τους αρνητές που πληρώνουν πάνω από έναν μισθό για να αγοράσουν ψεύτικα rapid test ή πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, έρχονται κι αυτοί που επιλέγουν να νοσήσουν (!) για να μην κάνουν το εμβόλιο!

Την αδιανόητη αποκάλυψη πως υπάρχουν πολίτες που προτιμούν να νοσήσουν με κορονοϊό και να περάσουν την Covid-19 με όποιες συνέπειες από το να κάνουν το εμβόλιο, έκανε ο καθηγητής μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει περιπτώσεις πολιτών που απέκτησαν μαϊμού rapid test για να αποφεύγουν τους ελέγχους, ο καθηγητής αποκάλυψε πως γνωρίζει περιστατικά ατόμων που προχώρησαν στην επιλογή να νοσήσουν επίτηδες ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο.

  

Για την πανδημία που βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας, ο Αθανάσιος Τσακρής τόνισε ότι είναι λογικό να παρατηρείται μεγαλύτερη διασπορά του κορονοϊού λόγω της εποχής, αλλά και λόγω της απουσίας αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

«Πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα μέρη όπου υπάρχουν εστίες υπερμετάδοσης» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «η διασπορά γίνεται κυρίως από τους ανεμβολίαστους» αλλά και εμβολιασμένοι νοσούν.

Για την τρίτη δόση ανέφερε πως τα αντισώματα που προσφέρει είναι πολύ υψηλότερα σε σχέση με αυτά της δεύτερης και όπως είπε αυτό απέδειξε και το παράδειγμα του Ισραήλ.

Η προστασία απέναντι στο ιό δεν αφορά μόνο τον εμβολιασμό, επεσήμανε ο Αθανάσιος Τσακρής καθώς αυτή ενισχύεται και από τα φάρμακα ή τα χάπια που θα βοηθήσουν στη διαχείριση αυτή της πανδημίας, τα περιοριστικά μέτρα και την ενδυνάμωση του ΕΣΥ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις