Ελλάδα

Κολωνάκι: «Άκουσα τη φωνή» της 13χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι

«Άκουσα μόνο το θόρυβο και τη φωνή της κοπέλας. Νόμιζα ότι είναι ατύχημα στη διασταύρωση» είπε στο newsit.gr άνδρας που έχει το γραφείο του, σε κοντινή απόσταση από το κτίριο που έπεσε το κορίτσι στο Κολωνάκι.

«Κραυγή δυνατή, ότι κάτι έγινε αλλά νόμιζα ότι ήταν τροχαίο. Είδα φεύγοντας το ασθενοφόρο, κόσμο μαζεμένο» περιγράφει στο newsit.gr ο γείτονας.

Το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, αμέσως μετά την πτώση του απο τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας που μένει. Τυχερή στην ατυχία της, την πτώση της ανέκοψε ένα δέντρο κι έτσι έπεσε με μικρότερη φόρα στο έδαφος.

Πληροφορίες λένε ότι η 13χρονη, πριν από την πτώση της, είχε τσακωθεί με τον πατέρα της και κλείστηκε στο δωμάτιό της.

Όταν μια ώρα μετά εκείνος πήγε να τη δει, δεν τη βρήκε στο δωμάτιο. Διαπίστωσε ότι το κορίτσι είχε πέσει στον ακάλυπτο…

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χτύπησε άγρια 35χρονο στο Ηράκλειο με δρεπάνι - Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης
Ο 32χρονος πρόλαβε να τραυματίσει τον άνδρα σε πρόσωπο και σώμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα
Αστυνομικός
Ένας σοβαρά τραυματίας από άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Ζακύνθου - Πετούσαν καρέκλες και τραπέζια
Το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μετά στις 21.30 το βράδυ και ξεκίνησε ως φραστικό, μεταξύ δύο ατόμων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πήρε διαστάσεις - Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος
Περιπολικό
Διαμαρτυρία με πανό υπέρ της Παλαιστίνης από το ΚΚΕ στην Ακρόπολη – «Να σταματήσει η γενοκτονία»
Στα δύο πανό αναγράφεται το σύνθημα στα ελληνικά και στα αγγλικά «Να σταματήσει η γενοκτονία. Καμία συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στην Ακρόπολη
10