Ελλάδα

Κολωνάκι: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σήμερα, Τετάρτη, λίγο πριν τις 5.30 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Κολωνάκι, στη συμβολή των οδών Τσακάλωφ και Δημοκρίτου.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική προκλήθηκαν ζημιές στον πρώτο και δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
1