Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κολωνός: Ακόμα μία σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης – Παρουσιάστηκαν άλλοι 2 και ταυτοποιήθηκαν

Κολωνός: Ακόμα μία σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης – Παρουσιάστηκαν άλλοι 2 και ταυτοποιήθηκαν

Σε μία ακόμα σύλληψη προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του βιασμού με της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο συλληφθέντας φαίνεται να είχε βιάσει δύο φορές τη 12χρονη από τον Κολωνό. Είναι 33χρονος Έλληνας, ο οποίος προχώρησε στις αρρωστημένες πράξεις στην περιοχή των Σεπολίων, και ομολόγησε πως γνώρισε το παιδί από την εφαρμογή και πλήρωσε για να το βιάσει. Οδηγείται στον ανακριτή.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει επίσης άλλα δύο άτομα, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, τα οποία παρουσιάστηκαν μόνα τους και είπαν πως πιθανότατα μιλούσαν με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής. Και οι 2 τους είναι γύρω στα 35 και άνεργοι.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως το καλοκαίρι μιλούσαν με κορίτσι που απ’ ότι καταλαβαίνουν ίσως να είναι η 12χρονη. Η αστυνομία κατάσχεσε τα κινητά τους για να τα ερευνήσει, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Τρίτη κατάθεση από τη 12χρονη

Παράλληλα αναμένεται να δώσει τρίτη κατάθεση η 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο θύμα στις 2 πρώτες καταθέσεις της είχε δει μερικές φωτογραφίες καθώς οι αστυνομικοί της έδειξαν κάποια πρόσωπα. Σε αυτές τις φωτογραφίες το κορίτσι αναγνώρισε πέντε άτομα που τη βίασαν. Αυτά τα άτομα είναι υπεράνω κάθε υποψίας, με τους περισσότερους να είναι από 30 έως 40 ετών.

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει εκτός του “εγκέφαλο” των όσων γίνονταν στον Κολωνό όπως όλα δείχνουν και τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του  και κατέθεσε ότι έχει βιαστεί από 11 άνδρες.

Έχει δώσει και ονόματα στις αρχές

Μάλιστα, έδωσε και ονόματα. Έχει πει πως τα ονόματα δυο ανδρών που τη βίασαν αρχίζουν από «Π» και ενός από «Α». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και ο μυστήριος ρόλος ενός άνδρα με το όνομα «Μιχάλης», που συνόδευε (όταν δεν πήγαινε ο …) το ανήλικο κορίτσι στα ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος για να την κακοποιούν σεξουαλικά οι «πελάτες» του.

Την Πέμπτη το βράδυ (13.10.2022) το κορίτσι είχε πάει πάλι για κατάθεση. Δεν τα κατάφερε όμως γιατί ήταν σε κατάσταση σοκ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μη μπορέσουν να της δείξουν τις φωτογραφίες 5-7 ατόμων, τα οποία έχουν εντοπίσει στις διαδικτυακές εφαρμογές που χειριζόταν η 12χρονη και ο 53χρονος. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες που θα δώσουν οι παιδοψυχολόγοι έγκριση καθώς η ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης είναι πολύ επιβαρυμένη.

Σχεδόν 50 άτομα προσέγγισαν τον 53χρονο για την ανήλικη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε την Παρασκευή (14.10.2022) η εκπομπή Live Νews, συνολικά 40 με 50 άτομα φαίνεται ότι είχαν προσεγγίσει τον 53χρονο για τη 12χρονη. Κάποιοι από αυτούς βίασαν το κορίτσι, άλλοι πήγαν στο ραντεβού αλλά δεν προχώρησαν στην πράξη του βιασμού του ανήλικου.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί πήγαινε σε οίκο ανοχής. Μεταξύ των αντρών που έχουν αναγνωριστεί από την μικρή, σύμφωνα τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, πρόκειται για έναν 32χρονο με μακριά μαλλιά, ο οποίος φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον 53χρονο, μέσω της σελίδας που είχε φτιάξει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έναν 35χρονο πολύ γυμνασμένο και έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, εύσωμο, με λίγα μαλλιά και γυαλιά. Ακόμα ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που προχώρησαν στο βιασμό ή βρέθηκαν με την 12χρονη.

Θείος της 12χρονης: Στα 9 της χρόνια μου είχε ζητήσει να την υιοθετήσω

Την ίδια ώρα σοκάρει ο θείος στο live news ο οποίος τόνισε πως το κορίτσι στην ηλικία των 9 ετών, κι αφού είχαν περάσει μαζί ένα τριήμερο, του ζήτησε να την υιοθετήσει, ώστε να φύγει από το σπίτι της.

«Μακάρι, αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό, χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια, να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο θείος της 12χρονης, και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε ”Ρε θείε, θα με υιοθετήσεις;”. Της λέω ”κορίτσι μου, πώς θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”».

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στον θείο της 12χρονης ήταν ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε, καθώς δε συμβάδιζε για με την ηλικία της. Επιπλέον στάθηκε και στον πατέρα του κοριτσιού.

«Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από τη φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα. Έκανε χρήση χασίς και μέσα στο σπίτι, όπου ζούσαν τα παιδιά» αποκάλυψε, σημειώνοντας πως είχε και βίαιη συμπεριφορά τόσο στη γυναίκα του όσο και στα παιδιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις