Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Κολωνός: «Ακούστηκαν αδιανόητα πράγματα από τους κατηγορούμενους» λέει ο Απόστολος Λύτρας

Κολωνός: «Ακούστηκαν αδιανόητα πράγματα από τους κατηγορούμενους» λέει ο Απόστολος Λύτρας
Eurokinissi

Την απόφαση της καταδίκης του Ηλία Μίχου για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό σχολίασε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, σήμερα Παρασκευή (29.03.24).

Μιλώντας στο Live News ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην απόφαση για αθώωση της μητέρας της ανήλικης για πορνογραφεία και μαστροπεία.

«Το σκεπτικό ήταν πως η μητέρα δεν εξώθησε και δεν πήρε ποτέ χρήματα. Ήταν μία δικαίωση πρωτίστως της 12χρονης, η οποία σύμφωνα με τις καταθέσεις αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό που προβλήθηκε στη δίκη είχε περιγράψει το τι συνέβαινε. Ήταν αδιανόητο έδρα δικαστηρίου να μην δεχτεί τους ισχυρισμούς», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Το είχα πει από την αρχή πως η εισαγγελική πρόταση δεν θα σταθεί. Στη δίκη ακούστηκαν αδιανόητα πράγματα από τους κατηγορούμενους. Ξεπεράστηκαν τα όρια και προσπαθούσαν να πουν πως έφταιγε η 12χρονη», υπογράμμισε.

Για το πώς αντέδρασε η μητέρα της ανήλικης στην απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Λύτρας επισήμανε πως η μητέρα δέχτηκε με πολύ συγκίνηση την απόφαση.

«Μπήκαν μέσα τα ανήλικα παιδία της και την αγκάλιασαν. Ήταν πολύ συγκινητικό. Η 12χρονη μίλησε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Θα απαιτηθεί λίγος χρόνος για τα διαδικαστικά της επιμέλειας αλλά θα πάρει τα παιδιά», σχολίασε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις