Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κολωνός: «Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» λέει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Κολωνός: «Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» λέει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 53χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με τον οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε».

Τι λέει το 12χρονο κορίτσι για τον οίκο ανοχής

Η 12χρονη έχει καταθέσει πως ο 53χρονος την βίαζε και στη συνέχεια την εξέδιδε στον οίκο ανοχής τον οποίο αποκαλύπτει το Live News.

Την προωθούσε και σε άλλους παιδεραστές, στους οποίους είχε κλείσει ραντεβού για να βιάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, ο ένας μετά τον άλλο, το 12χρονο παιδί.

Η φρίκη των όσων το ίδιο το κορίτσι περιέγραψε στους παιδοψυχολόγους, είναι ασύλληπτη.

«Στον οίκο ανοχής με πήγαινε ο …(όνομα κατηγορούμενου). Μας άνοιγε ένας κύριος. Μπαίναμε μέσα και καταλήγαμε μαζί με τον … (όνομα κατηγορούμενου) σε ένα δωμάτιο. Μόλις τελειώναμε, έβγαινε ο … (όνομα κατηγορούμενου) από το δωμάτιο, εγώ περίμενα εκεί και ερχόταν κάποιος άλλος, τον οποίο δεν ήξερα, ούτε είχα ξανασυναντήσει.

«Στον οίκο ανοχής πήγαμε με τον … (όνομα κατηγορούμενου) πέντε φορές. Και κάθε φορά είχα επαφή με πέντε άνδρες. Όσοι μπήκαν σε αυτό το δωμάτιο, δεν φάνηκε να τους κάνει εντύπωση η ηλικία μου. Φάνηκε σαν να περίμεναν να δουν ένα μικρό κορίτσι».

«Κλειδί» ο «Β.»

Πρόσωπο – «κλειδί» στο να αναγνωριστούν οι άνδρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής και βίαζαν το παιδί, θεωρείται ένας 40χρονος άνδρας, με το αρχικό «Β.» ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια διαχειριζόταν το στούντιο.

Ένας άνδρας με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, ο οποίος φέρεται να είναι ο σύνδεσμος του 53χρονου και να γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε. Ο ίδιος άνδρας, ο οποίος, όπως φέρεται να είπε το κορίτσι, άκουσε να λέει στον 53χρονο πως «θα μπλέξουμε», όταν την είδε και κατάλαβε πόσο μικρή είναι.

Περισσότερα από 35 άτομα που φέρονται ότι περνούσαν το κατώφλι του συγκεκριμένου οίκου ανοχής βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησής τους, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνοι που βίαζαν το παιδί.

Δράμα δίχως τέλος

Η 12χρονη φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πριν τους βιασμούς στον οίκο ανοχής, προηγούνταν άλλοι, μέσα στο αυτοκίνητο.

«Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το μπάνιο εκεί. Δεν πλενόμουν. Είχα μαζί μου μωρομάντηλα. Όλοι αυτοί οι άνδρες, δεν έδιναν σε εμένα χρήματα, αλλά στον … (όνομα κατηγορούμενου). Το ξέρω γιατί, όταν τελείωναν και έβγαιναν έξω, άκουγα τον … (όνομα κατηγορούμενου) που έλεγε ‘εντάξει’.

Και τις πέντε φορές, πριν με πάει ο … (όνομα κατηγορούμενου) στον οίκο ανοχής, είχα ήδη βρεθεί με κάποιους άλλους άνδρες μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν πηγαίναμε κάθε μέρα. Μπορεί να πέρναγε και μια εβδομάδα από τη μια φορά στην άλλη».

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής είναι ο ίδιος στον οποίο μία εβδομάδα πριν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο και προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα για να εργαστούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις