Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κολωνός: Διεκόπη η δίκη για τις 10 Ιανουαρίου – Πρώτη μάρτυρας η θεία της 12χρονης

Κολωνός: Διεκόπη η δίκη για τις 10 Ιανουαρίου – Πρώτη μάρτυρας η θεία της 12χρονης

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, κεκλεισμένων των θυρών. Πρώτη μάρτυρας θα καταθέσει η θεία του παιδιού, ενώ συνολικά οι μάρτυρες κατηγορίας είναι 14.

Ειδικότερα, το δικαστήριο εκφώνησε τα ονόματα των δεκατεσσάρων μαρτύρων κατηγορίας που θα καταθέσουν για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της ανήλικης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με τον κατάλογο που εκφώνησε ο πρόεδρος, πρώτη θα κληθεί να καταθέσει η θεία του παιδιού, στο σπίτι της οποίας μένει πλέον η ανήλικη.

Ακολούθως, ο πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για τις 10 Ιανουαρίου. Κατά την αποχώρηση όσων βρίσκονταν στο κτίριο, οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι φώναζαν συνθήματα μεταξύ των οποίων και κάποια για την αποφυλάκιση της κατηγορουμένης μητέρας του θύματος.

Στο πλευρό της μητέρας τους είναι και τα ενήλικα παιδιά της.

Σημειώνεται πως η πρώτη μέρα διεξαγωγής της δίκης στιγματίστηκε από την ένταση που επικράτησε όταν η μητέρα – και κατηγορούμενη στην υπόθεση μαστροπείας – αντίκρυσε τον κατηγορούμενο Ηλίας Μίχο και επιχείρησε να τον λιντσάρει, με τους αστυνομικούς να την οδηγούν εκτός δικαστικής αίθουσας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις