Ελλάδα

Κολωνός: Εξαφανίστηκε 24χρονη – Επείγον σήμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 24χρονη Φλωροπούλου Χριστίνα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού  στο κέντρο της Αθήνας. Σχετική ειδοποίηση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε Missing Alert.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 16/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού, η Φλωροπούλου Χριστίνα, 24 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα στις 16/8/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χριστίνα Φλωροπούλου, έχει ύψος 1,68 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά, και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μπεζ τσάντα ταχυδρόμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Φαράγγι της Σαμαριάς οι 8 εργαζόμενοι – Βίντεο με τα ορμητικά νερά
Το τουριστικό μονοπάτι στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετατράπηκε σε ένα ασταμάτητο ποτάμι με αποτέλεσμα η αυξημένη στάθμη του νερού να μην επιτρέπει την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Φαράγγι της Σαμαριάς οι 8 εργαζόμενοι – Βίντεο με τα ορμητικά νερά
Θαμμένη στη λάσπη η Κρήτη, εικόνες καταστροφής - Κλειστά σχολεία και αυτοψία στις πλημμυρισμένες περιοχές
Παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Φαράγγι της Σαμαριάς οι 8 εργαζόμενοι - Ανυπολόγιστες ζημιές στις καλλιέργειες του Οροπεδίου - Κατολισθήσεις προκάλεσαν ζημιές το οδικό δίκτυο
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ