Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κολωνός: Η μισή γειτονιά βουτηγμένη στη διαστροφή – Τέσσερις άνδρες βίασαν και μετάτρεψαν σε κόλαση τη ζωή της 12χρονης

Κολωνός: Η μισή γειτονιά βουτηγμένη στη διαστροφή – Τέσσερις άνδρες βίασαν και μετάτρεψαν σε κόλαση τη ζωή της 12χρονης

Κι όμως, όχι μόνο δεν το χωρούσε ο νους τους, αλλά για πολλούς είχε γίνει μια φρικτή και αποδεκτή πραγματικότητα με θύμα μια 12χρονη στον Κολωνό που βιάζονταν από πατεράδες, ηλικιωμένους αλλά κι νεότερους άνδρες, οι οποίοι ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο άγουρο κορμάκι της. Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να αποτυπώσει για άλλη μια φορά το σκληρό και αδιάφορο πρόσωπο της κοινωνίας μας.

Η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό έρχεται επίσης να επιβεβαιώσει ότι πρωταγωνιστές σοβαρών εγκλημάτων είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και να αποδείξει ότι πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να σιωπήσουν, παρά να μιλήσουν και να δώσουν τέλος στο μαρτύριο ενός συνανθρώπου τους. Ακόμα κι ενός κοριτσιού που, βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και είδε την μητέρα του να προφυλακίζεται με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.  

Πώς η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του γιατρού για τον βιασμό της 12χρονης – Συνθήματα έξω από το ιατρείο του

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει 15 άτομα, τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού για να βιάσουν την ανήλικη είτε μέσω διαδικτυακής εφαρμογή, είτε απευθείας με τον 53χρονο. Ο ιδιοκτήτης του μίνι – μάρκετ, που κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε την 12χρονη, αποτελεί το βασικό πρωταγωνιστή στο ανατριχιαστικό «σίριαλ», που για μήνες τώρα συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Γνώρισε το κοριτσάκι στο κατάστημα του, που βρίσκεται μερικά μετρά μακριά από το σπίτι της. Εκτός από το internet όμως ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει κι ένα δίκτυο πελάτων μέσω προσωπικών γνωριμιών του ή από στόμα σε στόμα. Κάπως έτσι το κοριτσάκι βρέθηκε έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις κι άλλων ανδρών που έμεναν ή εργάζονταν στη γειτονιά της.

Σε ακτίνα 300 μέτρων οι βιαστές της 

Ο 65χρονος δερματολόγος και πατέρας πέντε παιδιών έχει το ιατρείο του, στο οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά τουλάχιστον δύο φορές η 12χρονη, στον Κολωνό.

Ένα στενό πιο δίπλα και το κατάστημα ενός εκ των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν για το βιασμό της ανήλικης, ενώ ο άλλος ομοεθνής τους μένει κι αυτός στην περιοχή.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, το μέρος που μεγάλωσε η ανήλικη μετατράπηκε σε κολαστήριο της. Έζησε τη φρίκη και τον απόλυτο εφιάλτη και στη γειτονιά της από τέσσερις άνδρες. Βιάστηκε σε χώρους ακτίνας 300 μέτρων από το σπίτι της και από ανθρώπους, οι οποίοι επέλεξαν να εγκληματήσουν εις βάρος ενός παιδιού κι όχι να το προστατέψουν.

Κι όλα αυτά χωρίς να ακούσει ή να δει κάποιος κάτι. Αρκετοί ήταν αυτοί που, εκ των υστέρων, μίλησαν για τις περίεργες συμπεριφορές του 53χρονου και του 65χρονου γιατρού. Ωστόσο, κανένας δεν είχε απευθυνθεί πριν τη σύλληψη τους στις αρμόδιες αρχές για να καταγγείλει ύποπτες κινήσεις, παρότι αρκετοί αναρωτήθηκαν για τις συναναστροφές  τους με την ανήλικη κοπέλα. Για να σωθεί η 12χρονη θα έπρεπε κατά τύχη η θεία της να δει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η ανιψιά της με τον 53χρονο στο κινητό της τηλέφωνο και να ενημερώσει την μητέρα της. 

Θανάσης Γερασιμίδης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις