Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κολωνός: Η πρώτη αντίδραση της 12χρονης στο άκουσμα της απόφασης – Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα

Κολωνός: Η πρώτη αντίδραση της 12χρονης στο άκουσμα της απόφασης – Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν όσοι βρίσκονταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο άκουσμα της απόφασης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο καταδίκασε τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό και αθώωσε τη μητέρα της 12χρονης.

Το παιδί έμαθε τα νέα την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μιλήσει με την μητέρα της. 

«Η υπόθεση είναι μία δικαίωση για το παιδί, μία νίκη για τη Δικαιοσύνη, είμαστε συγκινημένοι. Το παιδί το έμαθε, ήταν στο σχολείο και μίλησε με τη μητέρα του» δήλωσε δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ακούστηκε η φωνή της 12χρονης» σημείωσε.

«Η μητέρα είναι αθώα, όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή, αυτό που έλεγε η 12χρονη ότι η 34χρονη δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, επιβεβαιώθηκε από την απόφαση. Ήταν άδικη από την αρχή η προφυλάκισή της. Πήγε και κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και βρέθηκε στη φυλακή για 18 μήνες» σημείωσε ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας. 

Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επικρατεί πανηγυρικό κλίμα και πλήθος κόσμου φωνάζει συνθήματα υπέρ της μητέρας και κατά του Ηλία Μίχου, ενώ στο άκουσμα της απόφασης για τον Κολωνό ξέσπασαν σε κλάματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις