Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κολωνός: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης μέσα από τη φυλακή – «Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία»

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει σοκάρει τη χώρα.

Ανάμεσα στους τελευταίους οκτώ που συνέλαβε η Αστυνομία είναι και ένας πατέρας δυο παιδιών που κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με την ανήλικη από τον Κολωνό, την εποχή που η σύζυγός του ήταν έγκυος.

«Είναι ψέματα είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star η σύζυγος του εν λόγω συλληφθέντα, ο οποίος μένει σε πολύ κοντινή από το σπίτι του κοριτσιού.

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και είχανε πει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», συμπλήρωσε η σύζυγός του.

Ξεσπά η μητέρα μέσα από τη φυλακή

30 άτομα βρίσκονται πλέον στη φυλακή για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας. Άλλοι οικογενειάρχες, άλλοι επιχειρηματίες, άλλοι προπονητές και άλλοι γιατροί. Μαζί με αυτούς, και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού η οποία «ξέσπασε» μετά και από τις νέες συλλήψεις.

«Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα το άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία. Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου. Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του θα σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Μπαμ».

Μάλιστα δεν αποκλείετασι να υπάρξουν και νέες συλλήψεις καθώς όπως τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Απόστολος Λύτρας «η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό ακόμα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις