Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κολωνός: «Ο εντολέας μου ποτέ δεν βίασε την 12χρονη» λέει στο newsit.gr o Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Κολωνός: «Ο εντολέας μου ποτέ δεν βίασε την 12χρονη» λέει στο newsit.gr o Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. Ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί έναν εκ των κατηγορουμένων που έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, μίλησε στο newsit.gr. 

«Ο εντολέας μου κατηγορείται για ασέλγεια και όχι για βιασμό» είπε στο newsit.gr ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. «Ήταν μόνο μέλος της εφαρμογής blindchat, μέσου του οποίου γνωρίστηκε με την άτυχη ανήλικη, η οποία του συστήθηκε ως 17-18 και άλλες φορές ακόμα και 20 ετών» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος, αναφερόμενος στον εντολέα του. 

Μάλιστα προσθέτει ότι «έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και Γνωμοδοτήσεων για το συμβούλιο και αναμένουμε την πρόταση του κου Εισαγγελέα. Στην αίτηση αποφυλάκισης αναφέρουμε ότι ο εντολέας μας ποτέ δεν βίασε την ανήλικη, ποτέ δεν την κακοποίησε και ποτέ δεν είχε προβεί σε γενετήσια πράξη μαζί της, καθώς τα ιατρικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, είναι ιατρικά-ανδρολογικά και ψυχιατρικά, συγκεκριμένα πάσχει από σχιζοφρένεια».

«Ο εντολέας μου γνώριζε ότι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή blindchat είναι πάνω από 20 ετών. Δεν έχει καμία σχέση με τον 53χρονο που είχε μετατρέψει σε ”επιχείρηση” το ανήλικο αυτό κορίτσι», καταλήγει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr, ο γνωστός ποινικολόγος.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις