Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Ολοκληρώθηκαν οι σύντομες απολογίες του 53χρονου από τον Κολωνό και του 42χρονου στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τους κατηγορούμενους να αρνούνται κάθε πράξη βιασμού.

Πρώτος βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 53χρονος κατηγορούμενος για βιασμό, ο οποίος ομολόγησε το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος τις σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη στον Κολωνό.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής, ισχυριζόμενος πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο 53χρονος ούτε ο 42χρονος δεν αποδέχονται πως βίασαν την ανήλικη.

Αύριο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη

Αύριο Πέμπτη (13.10.2022) η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, όπως δήλωσε στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό, ενώ χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις