Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κολωνός: Ποιοι είναι στο στόχαστρο για το βιασμό της 12χρονης και για συνομιλίες μαζί της

Κολωνός: Ποιοι είναι στο στόχαστρο για το βιασμό της 12χρονης και για συνομιλίες μαζί της

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονη από τον Κολωνό και των όσων φρικιαστικών έζησε.

Μέχρι και την Τετάρτη (19.10.2022) είχαν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον 36χρονο.

Και όλα αυτά γίνονται, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται διεξοδικά έτσι ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος, δηλαδή σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, που συνομίλησαν και βίασαν το κοριτσάκι.

Μάλιστα χθες αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ότι και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ συνομιλούσε με την 12χρονη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου ο οποίος έδωσε εντολή να τεθεί ο συγκεκριμένος αστυνομικός αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο, με τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ να διερευνούν τι ακριβώς έγινε μεταξύ του νεαρού αστυνομικού και του μικρού κοριτσιού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των ατόμων τα οποία προσέρχονται αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές, για να ενημερώσουν την αστυνομία ότι συνομιλούσαν κανονικά με την 12χρονη η ότι έμπαιναν στην εφαρμογή αλλά δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν πολύ μικρότερη από όσο έλεγε η 12χρονη.

Παράλληλα εξετάζεται το εάν ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος δρούσε ως μαστροπός και πριν τον Ιούλιο.

Εκφράζει φόβους για τη ζωή της η μητέρα

Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού εκφράζει φόβους για τη ζωή της, μετά την προφυλάκισή της στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Αυτό ήταν το δεύτερο βράδυ της στις φυλακές, με την ίδια να κρατείται μόνη της στο κελί, σε καθεστώς απομόνωσης για λόγους προστασίας, ενώ δεν θα έχει απολύτως καμία επαφή με συγκρατούμενές της και θα προαυλίζεται μόνη.

Ποιοι είναι στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

Όσον αφορά τώρα τα άτομα που έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ και της υποδιεύθυνσης ανηλίκων είναι γύρω στα 20, από τα οποία τα 6 με 7 φέρεται να έχουν βιάσει την ανήλικη.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο άγνωστος άνδρας με το προσωνύμιο «Μιχάλης» ο οποίος εκτιμάται ότι είναι πρόσωπο κομβικής σημασίας για τη ανατριχιαστική υπόθεση, με τους Αστυνομικούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον εντοπίσουν εκείνος αλλά και άλλους τρεις που φαίνεται ότι αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, το κουβάρι της εκπόρνευσης του μικρού κοριτσιού θα αρχίζει να ξετυλίγεται και να ξεγυμνώνει όλο το φρικαλέο κύκλωμα που είχε στηθεί πάνω σε μια παιδική ψυχούλα στον Κολωνό.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις