Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κολωνός: Στην ανακρίτρια πολύ γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου για την υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Στην ανακρίτρια πολύ γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου για την υπόθεση της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ένας πολύ γνωστός πρώην διαιτητής κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια.

Οπως ανέφερε το Star οι Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών. Ανάμεσά τους και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής πολύ γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα θα κληθεί να καταθέσει στην Ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 60χρονο διαιτητή ποδοσφαίρου παντρεμένο με δύο παιδιά. Στην περιοχή του Κολωνού είναι ιδιαίτερα γνωστός, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες. 

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε μέσα από την κατάθεση της 12χρονης υποδεικνύοντας το μαγαζί του σύμφωνα με το Star.  Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η μικρή ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Star έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.

Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες, ωστόσο πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι η ανακρίτρια θα καλέσει τα άτομα αυτά να προσέλθουν μόνα τους για να δώσουν κατάθεση.

Για την υπόθεση είχε μιλήσει στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρα της ανήλικης κάνοντας λόγο για νέες συλλήψεις. «Η συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού άνοιξε ένα νέο κύκλο συλλήψεων και νομίζω ότι θα συνεχιστεί» είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στην φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε – γιατί δεν μπορώ να πω κάτι σε σχέση με τη δικογραφία – έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Συνεπώς περιμένουμε και νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή μέρες. Όσον αφορά στη μητέρα της 12χρονης που εκπροσωπεί ενημέρωσε πως «θα καταθέσουμε εκ νέου αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης της μητέρας και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή η μητέρα προ δικαστηρίου θα αποφυλακιστεί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις